✨Hääsesongin 2022 ajanvaraus on virallisesti auki!✨

Muutama varaus sieltä löytyykin jo, joten mikäli ajattelit haluta minut tekemään hääkampaustasi ja/tai häämeikkiäsi tärkeään päivään, kannattaa olla jo nyt yhteydessä! Ensi kesä tulee olemaan kiireinen! 

Toivon yhteydenotot, koskien häävarauksia, ensisijaisesti sähköpostitse, missä selviää toivottu päivämäärä, toivottu alustava aikataulu, paikka, nimi ja puhelinnumero (jotta saan tarvittaessa nopeammin yhteyden). Huomioithan aikaa kysyessäsi, että tarjoamani aika on Sinulle alustavasti varattu kunnes kuittaat tai perut varauksen!

Otan myös käytäntöön varausmaksun vuoden 2022 viikonloppu aikoihin, mitkä varataan 7vrk ennen ajankohtaa.

Eli 50% varatun työn summasta laskutetaan etukäteen, eräpäivä aikaisintaan n.1kk ennen varattua ajankohtaa, jolloin aika myös vahvistetaan ja peruutusehdot astuvat voimaan. Varausmaksun osuus vähennetään työn loppusummaa rahastettaessa.

Toistaiseksi voimassa olevat peruutusehdot viikonloppuajoille ja häävarauksille ovat seuraavat. 

-Mikäli vahvistettu ajanvaraus perutaan viikkoa (7vrk) ennen, peruutus on ilmaista.

Mutta mikäli vahvistettu aika perutaan alle viikko (alle 7vrk) ajankohdasta veloitan 70 % kokonaishinnasta. 

Tämä siksi, että alle viikon varoitusajalla on hankala saada korvaavaa työtä tilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *